image

Terugblik op 2018

Terugblik op 2018
30 januari 2019

Terugblik op 2018

De opbrengst over 2018 is bekend. Een totaalbedrag van € 108,64 hebben we de afgelopen 12 maanden mogen verdelen onder diverse goede doelen. Ondanks dat we dit jaar niet zo heel actief aanwezig waren, is er toch een mooi bedrag bijeen gebracht met online bestellingen, de evenementen die wijzelf gedaan hebben, en de verkoop van natuursteen hangertjes door Inge Koning in haar gezellige tarottentje tijdens spirituele evenementen en markten.

Wij danken ieder die dit mogelijk heeft gemaakt, en kijken vol trots terug op 2018. Een jaar wat persoonlijk voor mij geen makkelijk jaar is geweest, maar waar ik met kracht en positiviteit op terugkijk. Wat geweest is, laten we achter, en we kijken met een vrije, blije, krachtige blik de toekomst in.

Wij gaan ervoor om 2019 weer een bloeiend jaar voor Vagebond Jewels te laten worden. We kijken er naar uit om weer veel moois te ontwerpen en jullie mee te laten genieten van alle blinkende werkjes, maar mooier nog... de donaties waar we de diverse goede doelen zo hard mee kunnen ondersteunen. Want het is nodig.. elke organisatie die wij steunen kan het zo ontzettend goed gebruiken.

Veel liefs van ons... En alle goeds voor 2019 voor al onze volgers, alle organisaties die wij steunen, en al onze klanten die iets bij ons bestellen.

  
Reactie schrijven op Terugblik op 2018