image

Terugblik op 2016

Terugblik op 2016
01 januari 2017
Terugblik op 2016

2016 was een bewogen jaar. Een jaar waarin ik (Bianca) naast de sieraden ook weer een vaste vrijwilligersjob heb opgepakt voor Happy Dog Maspalomas, waardoor er toch ook aanzienlijk minder tijd over bleef voor de sieraden.
Dat heeft natuurlijk direct z'n weerslag op de verkoop van de sieraden, zeker als er minder nieuwe items in de shop terecht komen door tijdgebrek. 

Evenementen hebben wij dit jaar zeer weinig gedaan. De Erkemeder Hondendag in Zeewolde was dit jaar geen succes, in combinatie met het Zwerfdieren Festival stonden de meeste organisaties op een ander veld, en waren de enkelingen die alleen voor de Erkemeder Hondendag waren aangemeld een beetje achteraf neergezet. Erg jammer, maar voor ons wel de reden geweest om te besluiten om dit evenement niet meer te gaan boeken. 

Maar, desondanks kunnen wij door de veelal online bestellingen toch terugkijken op een positief jaar. Een jaar waarin wij totaal € 213,45 hebben kunnen doneren aan diverse goede doelen. 
Hiernaast staat er nog € 8,00 gereserveerd voor Light Up Uganda, en zit er nog € 0,49 in het spaarpotje, waar we in 2017 hopelijk weer heel wat euro's aan toe kunnen voegen. 

Wel hebben wij besloten om onze doelgroep uit te gaan breiden naar niet alleen dierenorganisaties, maar door ook projectmatig voor gezondheidsorganisaties en welzijnsprojecten aan de slag te gaan. Een leuk voorbeeld hiervan is de Light Up Uganda Angels actie die wij net voor de feestdagen online hebben gezet. Dit soort acties willen wij vaker gaan doen, een breder publiek bereiken, en zo meer te kunnen betekenen voor verschillende goede doelen.

Met jullie fantastische steun gaan wij positief 2017 in, en gaan wij er weer vol tegen aan om ook komend jaar weer een geweldige donatieopbrengst te kunnen vermelden. 

Uiteraard zijn suggesties en tips altijd welkom via info@vagebondjewels.nl of via de contactpagina.Reactie schrijven op Terugblik op 2016