image

Terugblik op 2014

Terugblik op 2014
01 januari 2015
Terugblik op 2014.

In 2013 hebben wij een donatieopbrengst van ruim 600 euro verdeeld onder de deelnemende stichtingen (hetzij via de lootjes, hetzij rechtstreeks op verzoek van de koper naar het doel van zijn/haar keuze). Dit jaar hebben wij helaas een flinke terugslag in het aantal aankopen gemerkt, en daarmee ook het bedrag wat wij als donaties hebben mogen overmaken. Dit jaar is de teller geëindigd op € 356,17. Nog steeds een flink bedrag waar wij zeer trots op zijn en dankbaar voor zijn dat onze trouwe klanten dit mede mogelijk hebben gemaakt. Maar toch lichtjes teleurgesteld dat het verschil zo groot is met 2013. Komt het toch door de instellingen van Facebook die veranderd zijn, is ons aanbod niet vernieuwend genoeg meer, zijn de stichtingen waar wij ons voor inzetten wellicht zelf begonnen met het aanbieden van sieraden. Allemaal factoren die invloed gehad kunnen hebben op deze lagere eindstand.

Toch gaan wij vol goede moed 2015 in, en hopen wij eind van het jaar weer een geweldig bedrag te kunnen melden wat er aan donaties is overgemaakt.
Met onze nieuwe webwinkel www.vagebondjewels.nl, die sinds enkele maanden online is hebben wij een leuke stap vooruit gezet naar hopelijk meer naamsbekendheid, meer fans, meer aankopen en meer donaties om te verdelen. Wij hebben er zin in, en bedanken al onze klanten en fans die dit mede mogelijk maken!

Dat 2015 maar een Vagebond-tastisch jaar mag gaan worden!

Tips en suggesties zijn altijd welkom via een bericht via onze pagina, of via email: info@vagebondjewels.nlReactie schrijven op Terugblik op 2014