image

Spaarprogramma

NIEUW!!!

Vagebond Jewels heeft een spaarprogramma, waarbij je 5 % van het bestelbedrag automatisch opspaart.
Bij je eerste bestelling ontvang je direct een code, waarop je automatisch spaart zodra je een bestelling bij ons gedaan en betaald hebt. Voer je de code in tijdens je bestelling, dan wordt het opgespaarde bedrag direct verrekend met je bestelling. 
Zolang je de code niet invoert spaar je dus net zo lang door en passen wij het opgespaarde bedrag steeds aan na elke bestelling, zodat je een leuk bedrag opspaart voor een volgende bestelling.

Voorbeeld:
Je plaatst een bestelling van € 20,00 exclusief verzendkosten.
Je ontvangt van ons een persoonlijke code (bijvoorbeeld Joke123) en wij schrijven dan € 1,00 spaartegoed behorend bij jouw persoonlijke code. Bestel je een volgende keer iets van € 5,00, en wissel je jouw code niet in, dan schrijven wij € 0,25 bij op jouw persoonlijke code, en heb je dus een totaal van € 1,25 opgespaard. Bestel je hierna nog een keer iets voor € 10,00 en wissel je jouw tegoed in door middel van het invoeren van jouw persoonlijke code, dan wordt er automatisch € 1,25 op het totaalbedrag in mindering gebracht, en passen wij het tegoed op jouw persoonlijke code aan naar € 0,50 en begin je weer opnieuw met sparen.

Het inwisselen van jouw persoonlijke code kan alleen middels een bestelling via de webwinkel. Bestel je via Facebook of laat je een sieraad op maat en naar wens maken, dan ontvang je uiteraard wel spaartegoed.