image

Wie zijn wij?

Vagebond Jewels bestaat uit moeder en dochters (Joke, Bianca en Angelique) en wij zijn vanuit onze passie voor vrijwilligerswerk deze webwinkel met unieke handgemaakte sieraden begonnen. De sieraden zijn allemaal met veel zorg gemaakt en afgewerkt.

Met de opbrengst van de sieraden steunen wij verschillende goede doelen die zich inzetten tegen o.a. dierenleed, maar bijvoorbeeld ook kleinschalige maatschappelijke projecten. Per sieraad zal vermeld staan hoeveel er bestemd is als donatie voor het goede doel waar uiteindelijk de donatie voor bestemd zal zijn.

De naam van de webshop is van oorsprong ontstaan uit inspiratie van Disney's Lady en de Vagebond, omdat wij voornamelijk gestart zijn met het steunen van organisaties die zich inzetten voor zwerfdieren in binnen- en buitenland. Gaandeweg zijn hier ook maatschappelijke projecten bij gekomen, en zullen wij met regelmaat een organisatie benaderen voor het opzetten van een leuke donatieactie.

Vagebond Jewels is ook bekend op Facebook: www.facebook.com/vagebondjewels. Op deze pagina worden alle sieraden getoond in de verschillende foto-albums, en op deze pagina zijn ook alle activiteiten en updates van Vagebond Jewels dagelijks te volgen.

1411023285-1233102_660992510580635_2034896423_o.jpg