image

Blog

Terugblik op 2018
30 januari 2019

Terugblik op 2018

De opbrengst over 2018 is bekend. Een totaalbedrag van € 108,64 hebben we de afgelopen 12 maanden mogen verdelen onder diverse goede doelen. Ondanks dat we dit jaar niet zo heel actief aanwezig waren, is er toch een mooi bedrag bijeen gebracht met online bestellingen, de evenementen die wijzelf gedaan hebben, en de verkoop van natuursteen hangertjes door Inge Koning in haar gezellige tarottentje tijdens spirituele evenementen en markten.

Wij danken ieder die dit mogelijk heeft gemaakt, en kijken vol trots terug op 2018. Een jaar wat persoonlijk voor mij geen makkelijk jaar is geweest, maar waar ik met kracht en positiviteit op terugkijk. Wat geweest is, laten we achter, en we kijken met een vrije, blije, krachtige blik de toekomst in.


Terugblik op 2016
01 januari 2017
Terugblik op 2016

2016 was een bewogen jaar. Een jaar waarin ik (Bianca) naast de sieraden ook weer een vaste vrijwilligersjob heb opgepakt voor Happy Dog Maspalomas, waardoor er toch ook aanzienlijk minder tijd over bleef voor de sieraden.
Dat heeft natuurlijk direct z'n weerslag op de verkoop van de sieraden, zeker als er minder nieuwe items in de shop terecht komen door tijdgebrek. 

Evenementen hebben wij dit jaar zeer weinig gedaan. De Erkemeder Hondendag in Zeewolde was dit jaar geen succes, in combinatie met het Zwerfdieren Festival stonden de meeste organisaties op een ander veld, en waren de enkelingen die alleen voor de Erkemeder Hondendag waren aangemeld een beetje achteraf neergezet. Erg jammer, maar voor ons wel de reden geweest om te beslu
Terugblik op 2015
01 januari 2016
Terugblik op 2015.

2015 was opnieuw een bewogen jaar. Minder evenementen gedraaid, zelfs moeten cancellen vanwege het weer (Erkemeder Hondendag vanwege de voorspelde warmte van ca 37 graden!), Stichting Angels Choice voorzien van een flinke voorraad sieraden voor wederverkoop in hun winkeltje, en ook weer verschillende bestellingen mogen verwerken voor onze klanten. 
Toch hebben wij ook dit jaar weer een terugslag gemerkt in het bedrag wat totaal gedoneerd is aan de verschillende goede doelen. Waar het in 2014 nog een bedrag van ruim € 350,00 betrof, is het totaalbedrag dit jaar opnieuw gedaald. Weliswaar nog steeds een geweldig bedrag van € 245,00, wat wij hebben mogen verdelen. Er staat ook nog € 70,00 klaar om te verloten onder de diverse stichtingen, dus al
Terugblik op 2014
01 januari 2015
Terugblik op 2014.

In 2013 hebben wij een donatieopbrengst van ruim 600 euro verdeeld onder de deelnemende stichtingen (hetzij via de lootjes, hetzij rechtstreeks op verzoek van de koper naar het doel van zijn/haar keuze). Dit jaar hebben wij helaas een flinke terugslag in het aantal aankopen gemerkt, en daarmee ook het bedrag wat wij als donaties hebben mogen overmaken. Dit jaar is de teller geëindigd op € 356,17. Nog steeds een flink bedrag waar wij zeer trots op zijn en dankbaar voor zijn dat onze trouwe klanten dit mede mogelijk hebben gemaakt. Maar toch lichtjes teleurgesteld dat het verschil zo groot is met 2013. Komt het toch door de instellingen van Facebook die veranderd zijn, is ons aanbod niet vernieuwen