image

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst tussen Vagebond Jewels en de wederpartij tenzij anders is overeengekomen. Vagebond Jewels heeft te allen tijde het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen. Als u een bestelling plaatst bij Vagebond Jewels dan gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.


Prijzen

Alle prijzen op de website zijn vermeld in euro`s en zijn inclusief 21% BTW.


Prijswijzigingen

Vagebond Jewels heeft te allen tijde het recht om prijzen te wijzigen. Aan onjuiste prijzen zoals onjuiste invoer-, druk- en zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend.


Betalingen

Betalingen dienen binnen 30 dagen te zijn voldaan d.m.v. overschrijving op het in de factuur vermelde rekeningnummer. De voor u gereserveerde artikelen waarvan wij de betaling niet hebben ontvangen binnen de betalingstermijn gaan automatisch terug de verkoop in zonder overleg tenzij anders is overeengekomen met de klant.


Verzenden

Wij versturen uw bestelling via PostNL met normale brievenbuspost. Voor verzenden binnen Nederland rekenen wij € 2,95 per bestelling. Andere verzendopties zijn optioneel te kiezen tijdens het bestelproces tegen meerprijs. Voor de overige landen gelden andere tarieven en deze zullen middels de factuur aan u bekend gemaakt worden, rekening houdend met de geldende posttarieven.

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling aangetekend te laten versturen. Geeft u dit dan tijdig aan bij uw bestelling. De kosten voor aangetekende verzending zijn voor uw eigen rekening en zullen worden berekend in de factuur.


Levering

Uw bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. Binnen 1 tot 3 werkdagen heeft u uw bestelling in huis (afhankelijk van PostNL). Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De meeste producten op de website zijn op voorraad, maar omdat alle sieraden eenmalig gemaakt worden en wij geen automatisch voorraadbeheer hebben kan het voorkomen dat producten uitverkocht raken, maar nog niet op de website als verkocht vermeld staan. Hiervoor vragen wij uw begrip.
Heeft u gekozen voor een artikel wat op maat voor u gemaakt wordt, dan kan de levertijd langer duren, dit uiteraard in overleg met u naar aanleiding van uw bestelling.


Garantie

Op de sieraden van Vagebond Jewels zit standaard 1 maand garantie. Mocht er binnen deze maand bij normaal gebruik toch iets mankeren aan de sluiting, afwerking of draad dan kunt u contact opnemen met Vagebond Jewels en het sieraad retour zenden. Het sieraad wordt dan kosteloos gerepareerd. De verzendkosten zijn wel voor eigen rekening.


Vagebond Jewels kan geen garantie geven op:

• Afgeprijsde artikelen

• Artikelen verkregen d.m.v. een speciale (win)actie

• Normale slijtage door gebruik van de sieraden

• Verkleuren van kralen of onderdelen (dit is natuurlijk en afhankelijk van uw huidtype)

• Beschadigingen door gebrek aan eigen verantwoordelijkheid


Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor normale slijtage of verkeerd gebruik van een product. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor vertraging, beschadigingen of zoekraken van uw bestelling tijdens de verzending via PostNL. Uw bestelling wordt voor verzending zorgvuldig gecontroleerd en verpakt, maar mocht er toch iets onverhoopt kapot zijn gegaan tijdens de verzending dan dient u binnen 2 dagen na het in ontvangst nemen van de bestelling contact op te nemen met Vagebond Jewels. Er wordt dan naar een passende oplossing gezocht.

Let op! Indien u vervoersschade niet tijdig aan Vagebond Jewels doorgeeft dan vervalt het recht op garantie! Tevens willen wij u erop wijzen de algemene voorwaarden van PostNL ook zorgvuldig in acht te nemen.


Ruilen/retourneren

U kunt binnen 5 dagen uw bestelling ruilen of retour sturen, mits deze onbeschadigd, ongedragen en in originele verpakking zit. U kunt uw bestelling ruilen tegen een ander artikel uit de collectie of retourneren tegen het aankoopbedrag exclusief verzendkosten.

In alle gevallen dient u eerst contact op te nemen met Vagebond Jewels. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening even als de kosten bij beschadiging of vermissing tijdens het transport van de door u opgestuurde artikelen. Afgeprijsde artikelen, artikelen verkregen d.m.v. speciale (win)acties en op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild of geretourneerd worden.


Reparatie

Artikelen worden kosteloos gerepareerd indien ze binnen de garantie(termijn) vallen. Overige artikelen waar iets aan mankeert en die buiten de garantie vallen kunt u tegen lage kosten laten repareren. De verzendkosten en de kosten van de te vervangen materialen zijn voor eigen rekening. Neem altijd eerst contact op met Vagebond Jewels voor u artikelen opstuurt.


Productinformatie

Vagebond Jewels doet haar uiterste best om een zo goed mogelijke omschrijving en indruk te geven van de artikelen, maar het kan voorkomen dat een artikel er anders uit ziet dan u had verwacht. De kleuren op de foto kunnen misschien afwijken en er anders uitzien dan u had verwacht. Daar kan Vagebond Jewels niet aansprakelijk voor worden gesteld.


Privacy beleid

Vagebond Jewels respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke gegevens die u ons verschaft vertrouwelijk worden behandelt.

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor administratieve doeleinden, het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de website en het kunnen doen van persoonlijke aanbiedingen en acties omtrent Vagebond Jewels. Uw gegevens worden nooit doorverkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

Indien u nog vragen heeft over het privacy beleid van Vagebond Jewels dan kunt u contact met ons opnemen.